Dans gecelerinde aranılan partner olmak

Hande Ermiş
10 Ağustos 2016

1) İyi bir teknik, müziği iyi yorumlamak, çok dans figürü kullanmak size olan talebi artıracaktır. Fakat bundan daha önemlisi dans etmekten keyif alıyor ve partnerinizle iletişim kuruyorsanız, partneriniz mutlaka sizinle tekrar dans etmek isteyecek.

Çok iyi dans ediyor olabilirsiniz ama bunu keyif almak için değil kendinizi göstermek için yapıyorsanız, bu tercih edilmeme sebebi olabilir.

2) Şık ve bakımlı görünüm: Evet dış görünüş de insanları cezbeder. Özensiz ve bakımsız görünüm sizin kendinizle ilgilenmediğinizin göstergesidir. Öyleyse karşı cinsinize ilginiz de eksik kalacak demektir!

3) Temizlik: Duş almış, güzel kokuları sürünmüş bir şekilde her zaman ilgi görürsünüz! Ter kokusuyla kimse dans etmek istemez! Eğer çok terleyen bir yapınız varsa yanınızda bol bol t-shirt getirin.

4) Erkekseniz bir kızı dansa kaldırırken nazikçe kaldırmak ve dans bittiğinde teşekkür etmek, ortam uygunsa yerine kadar eşlik etmek. Kadınsanız da teşekkür etmek!

Kaba ve “herhalde ki benimle dans edeceksin” tavrıyla yaklaşıyor, dansın sonunda da öylece bırakıyorsanız neden benimle dans etmiyorlar demeyin.

5) Bir kızı ve erkeği reddetmeyin diyemeyiz. Sebep ne olursa olsun herkes birbiriyle dans etmek zorunda değildir! Reddedildiğinizde alınıp küsmemek gerekir. Teklif götürdüğünüz kişinin reddetmesinin sebebi yorulması olabilir, o anda başka bir işi olması olabilir, veya sebep sizde de olabilir. Herkes herkesle dans etmeyi istemek zorunda değil. Kendi “olsun” ve “olmasın” maddelerinize bakın, hepsi tamamsa kendi dansınıza ve keyfinize bakın!!!